Information - Sydvestjylland

Sydvestjylland

Viden i bevægelse

Information

VIGTIGT
Uanset om det er kursus, foredrag, bustur, debat eller andet, så husk at melde dig til via hjemmeside eller kontakt skoleleder.

LOF har 175-200 tilbud på en sæson og ca. halvdelen må aflyses grundet manglende tilslutning og desværre har vi eksempler på, at vi har aflyst et kursus/arrangement, fordi der ikke var nok tilmeldinger, men på dagen mødte "dem vi manglede" op i forvisning om, at kurset/arrangementet var en realitet.

Betaling og tilmelding
1) Få alt på plads på en nem og billig måde. Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside varde.lof.dk og du kan betale via netbank. Du får ved tilmelding samtidig oplysning, om der er plads på holdet, kvittering og indkaldelsesbrev eller om du er kommet på venteliste.

2) På telefon 21434148

3) Sende mail til varde@lof.dk

Så nemt kan det gøres!

Betaling med Dankort                                                                                                      Vi tager ikke noget gebyr for brug af Dankort. Når du foretager din bestilling, vil alle indtastede oplysninger blive SSL krypteret via en sikker linje, som er godkendt af NETS. Du kan læse mere om betaling og sikkerhed på nettet hos NETS og hos Forbrugerrådet.

Hvornår hæver vi beløbet på din konto?                                                                       Da det ikke er en fysisk vare, du har købt og skal have sendt til dig, høver vi beløbet inden for 4 arbejdsdage.

Hvis man fortryder at have tilmeldt sig et kursus skal man melde afbud senest 10 dage inden kursusstart.
Tilbagebetaling er heller ikke mulig efter kursusstart, men det er muligt at få pengene overført til et andet kursus. 
Hvis et hold er fuldtegnet eller ikke oprettes, tilbydes alternative hold eller det fulde kursusgebyr tilbagebetales.

Gennemføres kurset ikke, vil eventuelt betalt kursusafgift blive refunderet fuldt ud.

Ferieperioder                                                                                                          Ferierne følger skolernes feriekalender. Begge dage inkl.
Kontoret vil være lukket, og der er normalt ikke nogen undervisning.

Der kan dog i enkelte tilfælde forekomme undervisning i ferierne, men dette vil blive annonceret på hjemmesiden og deltagerne får besked om det.

NB: Kontoret er lukket i juli måned, men der er altid åbent for tilmelding på hjemmesiden. 

Hvem kan deltage
Alle er velkommen hos LOF Sydvestjylland uanset alder og hjem-kommune. Borgere som deltager i kurser, der udbydes undenfor deres bopæls kommune skal ogsåoplyse de sidste 4 cifre i deres CPR. Nr. De øvrige kan nøjes med at oplyse de 6 første cifre af deres CPR. nr. (udligningsordning mellem kommuner for deltagelse i kurser)

Undervisning på små hold (Hensyntagende hold)
Små hold oprettes for deltagere, der af hensyn til det faglige udbytte, har behov for at blive undervist på små hold. Alle deltagere skal skrive under på, at dette behov er gældende eller erklære sin accept ved tilmeldingen på internet. Er du besværet af en ryglidelse, gigt eller lignende - er du bevægelseshæmmet, ord- eller talblind, svagsynet, døv eller svagthørende er du velkommen på små hold med individuel undervisning.

Kursusstart
Kurserne starter som anført i programmet og på hjemmesiden. Her kan du se mødetid, sted og startdato.
På hjemmesiden varde.lof.dk viser vi endvidere mødegange og ændringer i forhold til planlagt forløb. 

Kursusmaterialer
Udgifter i forbindelse med undervisningen/foredrag til fx kursusmaterialer af enhver form afholdes af kursisterne og betales direkte til underviseren.
 
Forbehold
Vi tager forbehold for fejl i priser m.m. i det udsendte program, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

Kalender